Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735761288

Copa 735761288 Información oficial sobre el partido 735761288 en Hattrick

04.06.2024 17:00:00

team nono Alineación oficial del equipo 'team nono' en el partido 3 - 2 Bevende Bevers Alineación oficial del equipo 'Bevende Bevers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
team nono Alineación oficial del equipo 'team nono' en el partido 1 - 1 Bevende Bevers Alineación oficial del equipo 'Bevende Bevers' en el partido
Tiene suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,0 % 30,5 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

team nono

Goles Goles

  • 108 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible (general)): Gosegonna Petrus de team va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Radoslav Gusev que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 80, Pietro Luca Polvani de team empatava el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 93 (Gol por el centro): Toimi Paavola va donar a team un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): team van sortir al contraatac al minut 77, però Pietro Tedeschi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Toimi Paavola! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pietro Luca Polvani de team amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Bevende Bevers

Goles Goles

  • 164 Minuto 26 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Marco Curinga de De Bevers va marcar de penal l'empat al minut 26.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): De Bevers va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Marco Laureyssens, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Moreno De Ambrosis que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Arie Polman va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El De Bevers creava perill des de la dreta al minut 17, però en Eusebio Prado, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Raúl Campani desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 280 Minuto 54 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 54 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arie Polman.