Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735760944

Copa 735760944 Información oficial sobre el partido 735760944 en Hattrick

04.06.2024 17:00:00

Loko Enghien II Alineación oficial del equipo 'Loko Enghien II' en el partido 3 - 4 refuse to be enemies fc Alineación oficial del equipo 'refuse to be enemies fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Loko Enghien II Alineación oficial del equipo 'Loko Enghien II' en el partido 0 - 7 refuse to be enemies fc Alineación oficial del equipo 'refuse to be enemies fc' en el partido
Tiene bastante suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Loko Enghien II

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador Peter Taelemans de Enghien, després de 38 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 116 Minuto 70 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 70 minuts quan Serafín Picatto va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Cosme Casse, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 2.
  • 111 Minuto 112 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 112, Serafín Picatto de Enghien empatava el partit: 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Souhaïb Khabba.
  • 511 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 116, Lucas Nolmans de Enghien va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

refuse to be enemies fc

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 en Mayur Shenoy va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 107 Minuto 59 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Aditya Lingala semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a enemies. Qui ho havia de dir! 1 - 2.
  • 171 Minuto 93 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en MR Keesara que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a enemies.
  • 171 Minuto 115 (Gol por el centro): En Basant Mazumdar donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 115 el marcador reflectia el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 5 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Aditya Lingala al minut 5 semblava entrar, però Ynse Harpegnies va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): enemies va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Basant Mazumdar va quedar-se sol davant el porter Ynse Harpegnies, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Mayur Shenoy va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ynse Harpegnies, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Dayakar Patel va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ram Iyengar ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Mayur Shenoy va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 90, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ynse Harpegnies va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): Mayur Shenoy va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 95, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sunil Pawar de enemies amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.