Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735760826

Copa 735760826 Información oficial sobre el partido 735760826 en Hattrick

04.06.2024 17:00:00

Mido F.C. 25th Ht.A. Alineación oficial del equipo 'Mido F.C. 25th Ht.A.' en el partido 4 - 6 Rayong Seawolves Alineación oficial del equipo 'Rayong Seawolves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mido F.C. 25th Ht.A. Alineación oficial del equipo 'Mido F.C. 25th Ht.A.' en el partido 2 - 0 Rayong Seawolves Alineación oficial del equipo 'Rayong Seawolves' en el partido
Tiene suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mido F.C. 25th Ht.A.

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23, Simion Tripşa va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 108 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible (general)): Nguyễn Văn Sáng de Mido FC va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Malte Rettau que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Malte Rettau! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Otis Grandison, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Siri Wongsupan al minut 62 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Simion Tripşa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 224 Minuto 90 (Ocasión de penalti): Mido FC va gaudir d'un penal a favor al minut 90, però el jugador Simion Tripşa va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Siri Wongsupan.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Mido FC Andor Nagy no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Siri Wongsupan es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Duncan Fränkel de Mido FC anava molt fort i col·locat però Siri Wongsupan no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Mido FC Hjalte Katholm va intentar enganyar Siri Wongsupan amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Nguyễn Văn Sáng de Mido FC, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Siri Wongsupan en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.

Rayong Seawolves

Goles Goles

  • 143 Minuto 11 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Seawolves va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Yongyut Thongsamutr, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mido FC. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Wasawat Yeerum la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Seawolves es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Seawolves va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Wasawat Yeerum, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 101 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Chairat Chompoonut ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 105 (Ocasión por el centro): Seawolves va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 105, quan 许 (Xu) 豪荣 (Haorong) va quedar-se sol davant el porter Hjalte Katholm, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 金 (Jin) 潮 (Chao) de Seawolves va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Chairat Chompoonut de Seawolves es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! 许 (Xu) 豪荣 (Haorong) de Seawolves va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Banhan Jindamai anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Seawolves.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Paradorn Thaipanich va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Seawolves, 金 (Jin) 潮 (Chao), es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 6 al marcador.