Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735758940

Copa 735758940 Información oficial sobre el partido 735758940 en Hattrick

04.06.2024 17:00:00

Sodero Paraguayo F. C Alineación oficial del equipo 'Sodero Paraguayo F. C' en el partido 12 - 13 FC Olnev Alineación oficial del equipo 'FC Olnev' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sodero Paraguayo F. C Alineación oficial del equipo 'Sodero Paraguayo F. C' en el partido 4 - 0 FC Olnev Alineación oficial del equipo 'FC Olnev' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Array
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sodero Paraguayo F. C

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): PakaN prenia la batuta de l'encontre al minut 17, quan en Joakim Falkenborg va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de PakaN va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sébastien Bachelet progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 110 Minuto 112 (Gol de falta): Una falta al minut 112 va proporcionar un lliure directe al PakaN. Michael Hrabálek va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): PakaN per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Nicola Brecchia va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Devan Himes va estar a punt d'avançar els locals al minut 10 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 235 Minuto 15 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Eduard Sedliaček, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Olnev. La jugada d'estratègia del PakaN per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Eduard Sedliaček va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Sébastien Bachelet gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Manuel Albertema va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Passaven 70 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Sébastien Bachelet va rematar alt.
  • 220 Minuto 92 (Ocasión de falta): Amb 92 minuts disputats, Michael Hrabálek gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Manuel Albertema va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Raúl Cramer de PakaN, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Manuel Albertema en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de PakaN Martín Arbo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Manuel Albertema. El marcador continuava 4 - 4.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de PakaN Rufino Candedo va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Sébastien Bachelet anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a PakaN.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de PakaN, Mamerto Patiño, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Joakim Falkenborg anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 6 per a PakaN.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Eduard Sedliaček va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 7.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Nicola Brecchia va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 9 - 8.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): Radu Dănulescu de PakaN, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Manuel Albertema en un bon llançament des del punt fatídic. 10 - 9.
  • 056 Minuto 139 (Penalti marcado): Michael Hrabálek de PakaN, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Manuel Albertema en un bon llançament des del punt fatídic. 11 - 10.
  • 056 Minuto 141 (Penalti marcado): El jugador de PakaN Mathias Grießl no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Manuel Albertema es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 12 - 11.
  • 058 Minuto 143 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Raúl Cramer de PakaN va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

FC Olnev

Goles Goles

  • 143 Minuto 72 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Olnev eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 72, Mariano van Hoesel va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.
  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): Als 73 minuts de partit, Theunis Elving de Olnev va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 141 Minuto 93 (Gol de contra por el centro): Olnev va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 93, quan Viktor van Gastel, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Olnev va anar a parar a la dreta de l'atac on en Theunis Elving, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Olnev van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 26, però Theunis Elving va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): El Olnev va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 58, però en Viktor van Gastel va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Al minut 28 en Terence Hallebeek va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Viktor van Gastel de Olnev la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Olnev, Viktor van Gastel, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Sebastian van Hessen va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Mariano van Hoesel va xutar fora per a Olnev, el marcador es va quedar igual: 4 - 5, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Olnev Tijs van Klinken no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Raúl Cramer es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Theunis Elving de Olnev va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 6.
  • 055 Minuto 132 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Gait-Jan Oosterhoff de Olnev va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 7 - 7.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Pepijn Dorrestein va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 8.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): El jugador de Olnev, Armando de Kok, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 9 - 9 al marcador.
  • 055 Minuto 138 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Sjakie Baggerman va clavar el 10 - 10 per a Olnev amb una precisió mil·limètrica.
  • 055 Minuto 140 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Manuel Albertema va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Olnev a la tanda de penals: 11 - 11!
  • 056 Minuto 142 (Penalti marcado): En Viktor van Gastel anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 12 - 12 per a Olnev.
  • 056 Minuto 144 (Penalti marcado): El jugador de Olnev, Sebastian van Hessen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 12 - 13 al marcador.