Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735756844

Copa 735756844 Información oficial sobre el partido 735756844 en Hattrick

04.06.2024 17:00:00

Üstökös FC Győr Alineación oficial del equipo 'Üstökös FC Győr' en el partido 1 - 5 Core Energetica Alineación oficial del equipo 'Core Energetica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Üstökös FC Győr Alineación oficial del equipo 'Üstökös FC Győr' en el partido 0 - 5 Core Energetica Alineación oficial del equipo 'Core Energetica' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Üstökös FC Győr

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador József Krasnyánszky de Üstökös va aconseguir igualar el partit al minut 28, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Üstökös Ábel Ács quasi va assolir l'empat al minut 38 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Core Energetica

Goles Goles

  • 137 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Angelo Salatino va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 27 de joc. Cafu Santana es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Energetica va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 31. Cafu Santana va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): El Energetica era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Sabatino Giovannetti va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Henny Riechelman de Energetica l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 49 de partit.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Hansjörg Koening, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Veljko Ðelmaš va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Cafu Santana va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Cafu Santana quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ince Siska, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Malo Dubois.