Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735755653

Copa 735755653 Información oficial sobre el partido 735755653 en Hattrick

04.06.2024 17:15:00

Guanajuato CF Alineación oficial del equipo 'Guanajuato CF' en el partido 3 - 0 FC Ydine International Alineación oficial del equipo 'FC Ydine International' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Guanajuato CF Alineación oficial del equipo 'Guanajuato CF' en el partido 5 - 0 FC Ydine International Alineación oficial del equipo 'FC Ydine International' en el partido
Tiene mala suerte 4.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guanajuato CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 108 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Guanajuato contenien la respiració mentre en Isaac Itza s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 109 (Gol por la derecha): Guanajuato va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Isaac Itza va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 110 (Gol de falta): Raúl Agulló va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 110 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Guanajuato va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Raúl Agulló en un 1 contra 1 amb el porter Gregorio Aizpuru, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Guanajuato, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Luis Cabrera va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Guanajuato va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Raúl Agulló va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gregorio Aizpuru.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Guanajuato va estar a punt de posar-se per davant al minut 74 però Isaac Itza va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gonzalo Caballero va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Gregorio Aizpuru va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

FC Ydine International

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38 en Sergio Rubio Envite va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.