Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735755351

Copa 735755351 Información oficial sobre el partido 735755351 en Hattrick

04.06.2024 16:00:00

Zona Braza Alineación oficial del equipo 'Zona Braza' en el partido 1 - 6 The International Files Alineación oficial del equipo 'The International Files' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Zona Braza Alineación oficial del equipo 'Zona Braza' en el partido 0 - 6 The International Files Alineación oficial del equipo 'The International Files' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zona Braza

Goles Goles

  • 111 Minuto 22 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Benjamim Guterres va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Braza empatava el partit, 1 a 1, al minut 22.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Braza va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rudy Belcher, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 203 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Braza va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Albertino Henriques va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

The International Files

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Erik Odrobiňák quedar desmarcat i marcar per a International al minut 9. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): International agafava avantatge al minut 25 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Bruno Andrade amb mestria.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): International va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan 楊 (Yang) 平良 (Pingliang) va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Oswaldo Hoyt va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 47, i va fer pujar el 1 - 4 per a International.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, Matías Azpurua va augmentar l'avantatge de International a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ruben Eerkes no va poder aturar Vittorio Pianu de International, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 77 el 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Bruno Andrade de International va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 36 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Benito Ibrahim va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): International quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan 张 (Zhang) 斯林 (Silin) va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.