Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735723836

Liga 735723836 Información oficial sobre el partido 735723836 en Hattrick

04.08.2024 23:55:00

FURIA F.C Alineación oficial del equipo 'FURIA F.C' en el partido 2 - 2 Paripe FC Alineación oficial del equipo 'Paripe FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FURIA F.C Alineación oficial del equipo 'FURIA F.C' en el partido 4 - 0 Paripe FC Alineación oficial del equipo 'Paripe FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FURIA F.C

Goles Goles

  • 120 Minuto 15 (Gol de falta): Marcos Arruda va donar a FURIA un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): El FURIA era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Marcos Arruda va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Júlio César Blanco va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Júlio César Blanco gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hélton de Azevedo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Paripe. La jugada d'estratègia del FURIA per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Lorenzo de Camargo Jr. va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Marcos Arruda hauria d'haver estat gol al minut 67 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Felipe Oliveira va estar a punt d'empatar per a FURIA quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Hélton de Azevedo va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jenivaldo de Menezes va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Hélton de Azevedo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Paripe FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador visitant Uesley Macedo va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 40 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): Paripe agafava avantatge al minut 64 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Marlon Brener Penna amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Giovaninho Fetter va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 219 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Uesley Macedo va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Alisson Alan Rissari, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 9 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Giovaninho Fetter, el jugador de Paripe va ser expulsat al minut 9.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Igor Perneta de Paripe va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.