Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735717800

Liga 735717800 Información oficial sobre el partido 735717800 en Hattrick

25.08.2024 23:55:00

Halkon Galtran Alineación oficial del equipo 'Halkon Galtran' en el partido 2 - 1 Cantanhede FC Alineación oficial del equipo 'Cantanhede FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Halkon Galtran Alineación oficial del equipo 'Halkon Galtran' en el partido 1 - 2 Cantanhede FC Alineación oficial del equipo 'Cantanhede FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,5 % 59,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Halkon Galtran

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Galtran equilibrava la balança al minut 28. En Casimiro Borba, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 120 Minuto 56 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en 弘明 (Hiroaki) 渡辺 (Watanabe) al minut 56, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Galtran i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Passaven 65 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Lauro Padovani va rematar alt.

Cantanhede FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): En Ivan Carlos Gratz donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 2 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan Hugo Gaiotto va estar a punt de posar per davant a Cantanhede amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Volmir Pessoa va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Cantanhede va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 42, quan Marlei Araújo va quedar-se sol davant el porter Volmir Pessoa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Cantanhede va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Volmir Pessoa va desviar el xut final de Marcel Kacálek després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Johnny Thorne per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 69, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 219 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Diogo Cássio Terra va poder marcar per a Cantanhede en un servei de cantonada picat per en Tyrone Gonzalez Ortiz quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Renato Gorski de Cantanhede va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.