Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735715110

Liga 735715110 Información oficial sobre el partido 735715110 en Hattrick

25.08.2024 23:55:00

Egitoss Alineación oficial del equipo 'Egitoss' en el partido 2 - 2 Aracity FCl Alineación oficial del equipo 'Aracity FCl' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Egitoss Alineación oficial del equipo 'Egitoss' en el partido 4 - 1 Aracity FCl Alineación oficial del equipo 'Aracity FCl' en el partido
Tiene mala suerte 3.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Egitoss

Goles Goles

  • 106 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Egitoss sempre confia amb les genialitats d'en Denis Parra; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.
  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): Passats 54 minuts, Gaspar Figueiredo Braga, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Egitoss es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Bruno Caíque Dobginski va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Miguelino Borges. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Noah Dantas del Egitoss ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bruno Caíque Dobginski de Egitoss la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Aracity FCl

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Aracity sabia com jugar al contraatac, i al minut 33, Juliano Henrique Meireles va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Delcídio Ruiz va treure un córner llarg cap al segon pal que en Elimar de Azário, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 41, quan en Juliano Henrique Meireles va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60 Delcídio Ruiz va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Vinícius Lima va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Stéfano Brimioulle va marcar al minut 76 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.