Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735708611

Liga 735708611 Información oficial sobre el partido 735708611 en Hattrick

18.08.2024 23:55:00

Esquadrão de aço Bahia Alineación oficial del equipo 'Esquadrão de aço Bahia' en el partido 0 - 4 Desce Mais Uma Alineación oficial del equipo 'Desce Mais Uma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Esquadrão de aço Bahia Alineación oficial del equipo 'Esquadrão de aço Bahia' en el partido 5 - 4 Desce Mais Uma Alineación oficial del equipo 'Desce Mais Uma' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,5 % 36,3 % 29,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esquadrão de aço Bahia

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Davison Camargo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Bento Pedroso de Esquadrão es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 35, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Esquadrão va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Wallace Yuri Rabelo Diniz va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Lech Flak va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Esquadrão a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Reynaldo Croppo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Desce Mais Uma

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Desce va ser finalitzada des de l'esquerra per Joca Chitolina al minut 13. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 143 Minuto 17 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Desce eren letals, i Floris-Jan Bonnink va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan 紀之 (Noriyuki) 小林 (Kobayashi) va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Ioannis Loulas de Desce va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 62. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 18 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Joca Chitolina va ser clau en la jugada d'atac de Desce al minut 18, quan ell mateix va fer una passada brutal a Floris-Jan Bonnink, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Strahinja Anđelkov de Desce va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 59 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paco Rojas Marcos.