Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hawks C.F (778618) - Meiwa F.C. (488740) » 73570519: T17/J1/VIII

Liga 73570519 Información oficial sobre el partido 73570519 en Hattrick

29.04.2006 15:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / VIII.846 (54647)

Hawks C.F Alineación oficial del equipo 'Hawks C.F' en el partido 1 - 0 C.F.C.Cornellà Alineación oficial del equipo 'C.F.C.Cornellà' en el partido
Luigi Camaiani (56') 1 - 0
Hawks C.F Alineación oficial del equipo 'Hawks C.F' en el partido 1 - 0 C.F.C.Cornellà Alineación oficial del equipo 'C.F.C.Cornellà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hawks C.F Alineación oficial del equipo 'Hawks C.F' en el partido 1 - 0 C.F.C.Cornellà Alineación oficial del equipo 'C.F.C.Cornellà' en el partido
Tiene un resultado normal 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hawks C.F

Goles Goles

  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Hawks va ser Luigi Camaiani.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Antonio Luis Barragán va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Hawks va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antonio Luis Barragán va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Cane Avramović.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Hawks va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 43 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mattia Zesiger ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 44 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 44 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Gerhard Jacobs va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en David Moyà. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 69 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Hawks puguin veure en Afonso Barata jugant de nou; ja que al minut 69 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Ludvigs Blūmanis el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

C.F.C.Cornellà

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): El C.F.C.Cornellà va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 36, però en Juan Rocco va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Cuixart de C.F.C.Cornellà va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Valladares de C.F.C.Cornellà la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): C.F.C.Cornellà va fer una substitució al minut 39. Antoni Puig va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jordi Cavallé.