Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735695919

Liga 735695919 Información oficial sobre el partido 735695919 en Hattrick

16.06.2024 23:55:00

Fakini Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Fakini Futebol Clube' en el partido 2 - 2 TheoThomas Alineación oficial del equipo 'TheoThomas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fakini Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Fakini Futebol Clube' en el partido 2 - 1 TheoThomas Alineación oficial del equipo 'TheoThomas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fakini Futebol Clube

Goles Goles

  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Fakini FC una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Chananya Kovler, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 78.
  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, Fakini FC aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Juan Ignacio Solomonoff va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Fakini FC Emil Doetsch quasi va assolir l'empat al minut 16 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Juan Ignacio Solomonoff de Fakini FC va intentar batre la porteria rival al minut 19 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Gílson Canto va estar a punt d'empatar per a Fakini FC quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Stanislav Slepička va desviar la pilota a l'últim instant.

TheoThomas

Goles Goles

  • 170 Minuto 10 (Gol de falta): Al minut 10 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Paul Verkeyn va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): TheoThomas va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 80. Umberto Paoli va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Umberto Paoli després de 74 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Vincent Askenström va poder desviar-lo a córner.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 85, quan en Rubens Antônio Arcor va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.