Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735692720

Liga 735692720 Información oficial sobre el partido 735692720 en Hattrick

02.06.2024 23:55:00

Braza Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Braza Futebol Clube' en el partido 3 - 2 jaragua raptors Alineación oficial del equipo 'jaragua raptors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Braza Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Braza Futebol Clube' en el partido 5 - 1 jaragua raptors Alineación oficial del equipo 'jaragua raptors' en el partido
Tiene mala suerte 5.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Braza Futebol Clube

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Reinder van Veggel va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Braza, al minut 14. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): El jugador Roman Apalkov de Braza, després de 63 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Braza va aconseguir el 3 - 1 quan Konsta Pylkki va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Thamer Pius va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en José Ramón Lafuente Manso de Zúñiga que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

jaragua raptors

Goles Goles

  • 160 Minuto 27 (Gol de falta): L'entrenador de jaragua es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Vyacheslav Turilov era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Élie Desrumaux, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de jaragua la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eliandro Duarte va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Neymar Boni va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.