Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735689974

Liga 735689974 Información oficial sobre el partido 735689974 en Hattrick

02.06.2024 23:55:00

sóesquerdofc Alineación oficial del equipo 'sóesquerdofc' en el partido 2 - 2 Bráz Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Bráz Futebol Clube' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sóesquerdofc Alineación oficial del equipo 'sóesquerdofc' en el partido 2 - 0 Bráz Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Bráz Futebol Clube' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sóesquerdofc

Goles Goles

  • 114 Minuto 79 (Gol de penalti): Després de 79 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al sóesquerdofc, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Hendrick Hypolite de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, Jadranko Travirka va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): sóesquerdofc va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Hendrick Hypolite va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter İnan Koç.
  • 208 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Hendrick Hypolite de sóesquerdofc va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Krystian Kacik que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Bráz Futebol Clube

Goles Goles

  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): BFC agafava avantatge al minut 47 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Isaac Dopper amb mestria.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Salomão Correia que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a BFC.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Relja Andonović estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Eustachio Cappellazzo, als 42 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Salomão Correia de BFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.