Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735661693

Liga 735661693 Información oficial sobre el partido 735661693 en Hattrick

02.06.2024 23:20:00

Testing FC Alineación oficial del equipo 'Testing FC' en el partido 2 - 1 Fox Warriors Alineación oficial del equipo 'Fox Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Testing FC Alineación oficial del equipo 'Testing FC' en el partido 3 - 1 Fox Warriors Alineación oficial del equipo 'Fox Warriors' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Testing FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Testing va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jan Greenberg, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Amb 33 minuts jugats, en Tommy Joe Nowakowski va augmentar l'avantatge de Testing a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Jarrett Benoit es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 73 podia haver acabat en gol, però Coltin Soucy va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Calvin Milling de Testing va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Calvin Milling de Testing es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 72.

Fox Warriors

Goles Goles

  • 152 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, Warriors va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Jory Ritter va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Jory Ritter va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Toni Walcke quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Warriors va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Thomas McMahon-Gray es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 209 Minuto 64 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Skyler May? Un error clamorós seu va donar a Calvin Milling una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 78 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Thomas McMahon-Gray va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.