Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735624402

Liga 735624402 Información oficial sobre el partido 735624402 en Hattrick

09.06.2024 23:20:00

SC Ares Alineación oficial del equipo 'SC Ares' en el partido 3 - 2 Texasfootballclub Alineación oficial del equipo 'Texasfootballclub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SC Ares Alineación oficial del equipo 'SC Ares' en el partido 4 - 0 Texasfootballclub Alineación oficial del equipo 'Texasfootballclub' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Ares

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 40, el Ares va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Caden Bible, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): En Martin Garlick entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Ares, un peu providencial d'en Caden Bible va situar el 2-2 al panell digital.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Ares va ser Louis Herriford.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 43 minuts, en Tony Walden no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Ares va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tony Walden va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Dave Lane.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Louis Herriford del Ares ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Texasfootballclub

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Passats 38 minuts de partit, Texasfootballclub es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Bryant Colon es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Texasfootballclub va ser finalitzada des de l'esquerra per Néstor Noriega al minut 43. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Maurilio Rodríguez de Texasfootballclub es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maurilio Rodríguez va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Texasfootballclub va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.