Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735610632

Liga 735610632 Información oficial sobre el partido 735610632 en Hattrick

16.06.2024 23:20:00

Killeen Black Knights Alineación oficial del equipo 'Killeen Black Knights' en el partido 2 - 1 San Antonio Mariners Alineación oficial del equipo 'San Antonio Mariners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Killeen Black Knights Alineación oficial del equipo 'Killeen Black Knights' en el partido 4 - 0 San Antonio Mariners Alineación oficial del equipo 'San Antonio Mariners' en el partido
Tiene mala suerte 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Killeen Black Knights

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Killeen va ser Cristóbal Ayala.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Killeen va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 85 Tony Buchholz va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Brice Parks, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En F. Scott Haynes del Killeen ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Killeen va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 48 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Brice Parks ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Killeen va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Xavier Mattingly va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Steven Simpkins.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Killeen a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Brice Parks va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Brice Parks va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Steven Simpkins va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

San Antonio Mariners

Goles Goles

  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Mariners eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 30, Leland Ransom-Lewis va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 41 (Ocasión evento especial rápido + pase): Malcom Kostas va marxar per velocitat al minut 41 i va fer una passada de la mort a Kurt Bhosle, però aquest va fallar.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Sebastián Mina, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 75 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Killeen. La jugada d'estratègia del Mariners per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Dave Eckstein va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Kurt Bhosle de Mariners va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Willard Nobles, el jugador de Mariners va ser expulsat al minut 59.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Keary Harvey de Mariners va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leland Ransom-Lewis de Mariners la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.