Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

terraquion (435906) - VamoS TirandO (314464) » 73560975: T17/J12/VIII

Liga 73560975 Información oficial sobre el partido 73560975 en Hattrick

15.07.2006 15:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 12 / VIII.817 (54618)

SON OLIVA F.C. Alineación oficial del equipo 'SON OLIVA F.C.' en el partido 1 - 3 Algodonales F.C. Alineación oficial del equipo 'Algodonales F.C.' en el partido
0 - 1 Toivio Pere (18')
0 - 2 Toivio Pere (28')
0 - 3 Jean-Yves Floch (53')
Borna Puno? (83') 1 - 3
SON OLIVA F.C. Alineación oficial del equipo 'SON OLIVA F.C.' en el partido 1 - 3 Algodonales F.C. Alineación oficial del equipo 'Algodonales F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SON OLIVA F.C. Alineación oficial del equipo 'SON OLIVA F.C.' en el partido 4 - 0 Algodonales F.C. Alineación oficial del equipo 'Algodonales F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SON OLIVA F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): El OLIVA no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Borna Punoš es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): OLIVA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Borna Punoš va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Leiv Steen.
  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Evaristo Martínez va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 41 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ezequiel Lopes no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): OLIVA va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Juha Mauffret va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Leiv Steen va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Francisco Javier Larriba de OLIVA va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Santiago Pedralta no oblidarà el que li va passar durant el minut 89. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matteo Dell'Anna de OLIVA es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Narciso Cabeleira de OLIVA va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Miguel Ángel Parapertusa va prendre el seu rol al minut 44.
  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 87 va fer que Evaristo Martínez de OLIVA hagués d'abandonar el terreny de joc. Francisco Javier Larriba va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Algodonales F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 18 (Gol de penalti): En Toivio Pere va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 18. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Toivio Pere de Algodonales l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 28 de partit.
  • 116 Minuto 53 (Gol evento especial rápido + pase): Pin Bao va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Jean-Yves Floch, que no va fallar i va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): En Tomás Alba va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jean-Yves Floch de Algodonales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Jean-Yves Floch de Algodonales es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 82.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Toivio Pere de Algodonales va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.