Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735606421

Liga 735606421 Información oficial sobre el partido 735606421 en Hattrick

02.06.2024 23:20:00

Fort Worth dropbears Alineación oficial del equipo 'Fort Worth dropbears' en el partido 3 - 1 Blue Agates Alineación oficial del equipo 'Blue Agates' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Fort Worth dropbears Alineación oficial del equipo 'Fort Worth dropbears' en el partido 0 - 5 Blue Agates Alineación oficial del equipo 'Blue Agates' en el partido
Tiene bastante suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fort Worth dropbears

Goles Goles

  • 105 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Marcell Newnam rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Jean-Louis Catel, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 137 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Marcell Newnam la va convertir en gol amb un remat de cap en Anthony Bruneau tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 63 el marcador es va actualitzar: 2 - 1.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan dropbears va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Marcell Newnam des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 59 per blocar una centrada d'en Sorin Richea va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de dropbears.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jochem Gasse.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Jean-Louis Catel de dropbears va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Blue Agates

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 34. L'anotador per Agates va ser Amadeusz Budziński, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Agates va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rufino De la Rosa va desviar el xut final de Bence Váradi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Agates va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Eugeniusz Śmietana es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 274 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Eugeniusz Śmietana que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Bence Váradi sol davant la porteria al minut 64, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Alberto Barbuzano per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 76, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.