Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735601662

Liga 735601662 Información oficial sobre el partido 735601662 en Hattrick

02.06.2024 23:20:00

ObiW@n JC Alineación oficial del equipo 'ObiW@n JC' en el partido 0 - 3 Valhalla Vikings Alineación oficial del equipo 'Valhalla Vikings' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ObiW@n JC Alineación oficial del equipo 'ObiW@n JC' en el partido 1 - 1 Valhalla Vikings Alineación oficial del equipo 'Valhalla Vikings' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,0 % 23,4 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ObiW@n JC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Aniello Raynaud va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 200 Minuto 87 (Ocasión de falta): Aniello Raynaud va xutar una falta al minut 87 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 288 Minuto 87 (Ocasión evento especial): Al minut 87 un defensor va evitar que un jugador del ObiW@n pogués marcar ja que tenia opció de xut malgrat la distància tan gran que hi havia fins a la porteria, ja que el va pressionar tant que aquest va acabar per desistir en l'intent de xutar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mário Pedro Miranda Alves es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Valhalla Vikings

Goles Goles

  • 139 Minuto 15 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Mark-Stephan Wegenast va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Siregan Hovhannesyan per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Shahryar Ghajari va augmentar l'avantatge de Vikings a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 139 Minuto 42 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Vikings Ivan Matarrese va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Siregan Hovhannesyan va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Vikings va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Karl-Inge Henriksson va quedar-se sol davant el porter Richard Päts, però aquest va poder aturar el xut.
  • 235 Minuto 47 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Shahryar Ghajari gairebé marca per a Vikings al minut 47 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 de partit, Mark-Stephan Wegenast va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 216 Minuto 65 (Ocasión evento especial rápido + pase): Shahryar Ghajari va marxar per velocitat al minut 65 i va fer una passada de la mort a Marcin Kuryło, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Karl-Inge Henriksson de Vikings amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.