Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735596612

Liga 735596612 Información oficial sobre el partido 735596612 en Hattrick

25.08.2024 22:00:00

TomasFC Alineación oficial del equipo 'TomasFC' en el partido 3 - 0 Atlético Gualeguay Alineación oficial del equipo 'Atlético Gualeguay' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
TomasFC Alineación oficial del equipo 'TomasFC' en el partido 7 - 1 Atlético Gualeguay Alineación oficial del equipo 'Atlético Gualeguay' en el partido
Es un cenizo 6.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TomasFC

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): TomasFC va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 7 Mirco Marchetti va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Simone Monti va augmentar la diferència de TomasFC a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 130 Minuto 71 (Gol de falta): Als 71 minuts, Simone Monti va ampliar l'avantatge de TomasFC amb un 3 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 47 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Woojin Yoo va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Vladimir Kamenar va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vladimir Kamenar.

Atlético Gualeguay

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Félix Birolo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Angel Martín Criscuolo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 260 Minuto 56 (Ocasión de falta): El jugador visitant Antonio Puig va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 56 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.