Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735583904

Liga 735583904 Información oficial sobre el partido 735583904 en Hattrick

01.09.2024 22:00:00

CCamioneros FC Alineación oficial del equipo 'CCamioneros FC' en el partido 1 - 0 escurra Alineación oficial del equipo 'escurra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CCamioneros FC Alineación oficial del equipo 'CCamioneros FC' en el partido 1 - 2 escurra Alineación oficial del equipo 'escurra' en el partido
Tiene un resultado normal 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,7 % 39,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CCamioneros FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a CCamioneros va ser Sergio Liverani.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): CCamioneros va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Ángel David Christin va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Abraham Guecho va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CCamioneros se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): CCamioneros va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Edgar Hernando Fojo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manuel Casa.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CCamioneros va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Aleksandr Kokhno va sortir per sobre el travesser.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Aharon Levy. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

escurra

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Alexander Zuev va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Facundo Pizarro, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Mariano Eduardo Duhalde, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 7 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, un refús desafortunat de Facundo Pizarro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Crisólogo Rosales no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): escurra va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Facundo Pizarro va desviar el xut final de Xavier Thomas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Ángel Cadoche sol davant la porteria al minut 55, però la seva rematada va ser molt fluixa.