Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735539454

Liga 735539454 Información oficial sobre el partido 735539454 en Hattrick

16.06.2024 22:00:00

Smithfield F.C Alineación oficial del equipo 'Smithfield F.C' en el partido 0 - 5 Targaryen DFC Alineación oficial del equipo 'Targaryen DFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Smithfield F.C Alineación oficial del equipo 'Smithfield F.C' en el partido 1 - 3 Targaryen DFC Alineación oficial del equipo 'Targaryen DFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Smithfield F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Franco Maria Mauceri va estar a punt d'empatar per a Smithfield quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Carlos Iñiguz Duratón va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fredrik Utterbeck es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Targaryen DFC

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Dragones agafava avantatge al minut 14 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Timofey Lukyanskiy amb mestria.
  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): Dragones va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 28, quan Timofey Lukyanskiy, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): En Eric Hansson va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Timofey Lukyanskiy la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 3 al marcador.
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): Dragones va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan José Manuel 'El Niño' Agradi va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 184 Minuto 74 (Gol de penalti): Al minut 74 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. José Manuel 'El Niño' Agradi va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eric Hansson estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Emanuel Necşulescu, als 33 minuts, va fallar per ben poc.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de José Manuel 'El Niño' Agradi després de 34 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gábor Endreffy va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Eric Hansson al minut 36, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): En Timofey Lukyanskiy va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.