Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735538105

Liga 735538105 Información oficial sobre el partido 735538105 en Hattrick

09.06.2024 22:00:00

11 d agosto Alineación oficial del equipo '11 d agosto' en el partido 5 - 2 SempreAvanti Futbol Alineación oficial del equipo 'SempreAvanti Futbol ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
11 d agosto Alineación oficial del equipo '11 d agosto' en el partido 4 - 0 SempreAvanti Futbol Alineación oficial del equipo 'SempreAvanti Futbol ' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

11 d agosto

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Passats 22 minuts, Nico Chisari, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. agosto es posava per davant!
  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 25, en Gastón García del agosto va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Benjamín Borre que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 0.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Amb 31 minuts jugats, en Tullio Foppa va augmentar l'avantatge de agosto a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tullio Foppa, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a agosto.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): agosto va aconseguir el 5 - 2 quan Joffrey Redant va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Swen Stauffer, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Joffrey Redant va estar a punt de sentenciar el partit al minut 43, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Swen Stauffer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Cerafín Arango va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Benjamín Borre gairebé va marcar per a agosto des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

SempreAvanti Futbol

Goles Goles

  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, Iulian Uceanu va pentinar un córner cap al segon pal que Maurizio Pesalovo va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.
  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 2 quan Johann Straumann va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 70 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 40 (Ocasión de falta): Després de 40 minuts, Guillermo Malbec va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Amílcar Carelli el va poder desviar a córner.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Umberto D'Antona va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de SempreAvanti que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.