Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735534685

Liga 735534685 Información oficial sobre el partido 735534685 en Hattrick

02.06.2024 22:00:00

FNM FC Alineación oficial del equipo 'FNM FC' en el partido 2 - 2 Piringundín FC Alineación oficial del equipo 'Piringundín FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FNM FC Alineación oficial del equipo 'FNM FC' en el partido 2 - 1 Piringundín FC Alineación oficial del equipo 'Piringundín FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,3 % 7,7 % 22,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FNM FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 6 (Gol evento especial rápido + pase): Máté Szűcs va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a William Touro, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del FNM van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marciano Kusters va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 24 (Ocasión de penalti): Edip Oruk va fallar un penal al minut 24, davant la desesperació dels aficionats.

Piringundín FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Piringunda va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Willfried Griffin rematés de volea a la xarxa. El 1 - 1 pujava al marcador al minut 11.
  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): Piringunda va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 23, quan Willfried Griffin, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Willfried Griffin va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Piringunda que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Orfeo Martens al minut 27, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Es duien 79 minuts de partit jugats quan Orfeo Martens va estar a punt de posar per davant a Piringunda amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Stefan Vasić va impedir un gol cantat.