Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735529930

Liga 735529930 Información oficial sobre el partido 735529930 en Hattrick

09.06.2024 22:00:00

Aquila C.F. Alineación oficial del equipo 'Aquila C.F.' en el partido 4 - 1 Torino Michel Alineación oficial del equipo 'Torino Michel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Aquila C.F. Alineación oficial del equipo 'Aquila C.F.' en el partido 8 - 1 Torino Michel Alineación oficial del equipo 'Torino Michel' en el partido
Es un cenizo 8.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aquila C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 del partit, el jugador Isidro Alberghini de el Aquila va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): El jugador Florentino Verón de el Aquila, després de 59 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): el Aquila va aconseguir el 3 - 1 quan Dominic Schickmyar va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Enrico Pes va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del el Aquila sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Iselín Lavolpe, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 31 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a el Aquila per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Iselín Lavolpe, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aymoré de Paula Salles de el Aquila la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Torino Michel

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Amb 3 minuts jugats, Mauro Gabriel Maturano de Torino va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Geraldo Bizarra, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 30 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Torino va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 252 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Torino va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 66 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 89 en Alex Urteaga va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Norberto Rubén Cuello va impedir que reduïssin les diferències al marcador.