Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735524878

Liga 735524878 Información oficial sobre el partido 735524878 en Hattrick

25.08.2024 18:00:00

Steel City Alineación oficial del equipo 'Steel City' en el partido 3 - 3 BWP United Alineación oficial del equipo 'BWP United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Steel City Alineación oficial del equipo 'Steel City' en el partido 2 - 1 BWP United Alineación oficial del equipo 'BWP United' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,9 % 4,1 % 18,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steel City

Goles Goles

  • 111 Minuto 22 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 22, Will Johnson de Steel empatava el partit: 1 - 1.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Steel va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Allen Franklin, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Philip Cafferkey que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Steel va augmentar la diferència quan Raymond Garrett no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Allen Franklin, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Jimi Wang una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Ian Cargile va mantenir l'equip visitant dins del partit.

BWP United

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Noel Carr va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 153 Minuto 62 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, United seguien lluitant fins al final. Al minut 62, fruit d'aquests esforços, Drew Mumford va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): Alvin Blackmore va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, United, al minut 86. El marcador va canviar a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En William Muller ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Simon Forbes va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elliot Davis.