Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735524385

Liga 735524385 Información oficial sobre el partido 735524385 en Hattrick

09.06.2024 18:00:00

Random Jimmy's Unite Alineación oficial del equipo 'Random Jimmy's Unite' en el partido 0 - 4 Keighley Town Alineación oficial del equipo 'Keighley Town' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Random Jimmy's Unite Alineación oficial del equipo 'Random Jimmy's Unite' en el partido 0 - 6 Keighley Town Alineación oficial del equipo 'Keighley Town' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Random Jimmy's Unite

Keighley Town

Goles Goles

  • 172 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Passats 59 minuts de partit, Keighley es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ivan Wiik es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al 68 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Keighley augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Eddy Ward-Booth es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Tórbjørn Larsen, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 180 Minuto 85 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Samuel Cayard de Keighley va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 4 per als visitants al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Eddy Ward-Booth ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Bogdan Przech quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Rajko Ružić, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 37 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Bartholomew Johnston que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Keighley va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan Ivan Wiik va quedar-se sol davant el porter Allan Endersby, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 Allan Endersby va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Tórbjørn Larsen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 8 (Tarjeta roja directa): Al minut 8 en Stanislav Gažo va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.