Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735512897

Liga 735512897 Información oficial sobre el partido 735512897 en Hattrick

01.09.2024 18:00:00

aberford fc Alineación oficial del equipo 'aberford fc' en el partido 0 - 4 Time to Shine Alineación oficial del equipo 'Time to Shine' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
aberford fc Alineación oficial del equipo 'aberford fc' en el partido 1 - 8 Time to Shine Alineación oficial del equipo 'Time to Shine' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aberford fc

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 69 (Ocasión de falta): En Stephen Gardner va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Time to Shine

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Shine prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Daren Dujon.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Daren Dujon va augmentar l'avantatge de Shine a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 115 Minuto 56 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Vilmar Urbano de Shine va fer un bon esprint per escapar-se de Claus Hapnes i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 3. Tot un espectacle!
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del Shine va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Enrique Inda, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 5 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 5 en Enrique Inda ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Simone Lemma el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Enrique Inda va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Glen Treacy, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Patrik Holecska de Shine va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.