Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735502659

Liga 735502659 Información oficial sobre el partido 735502659 en Hattrick

09.06.2024 18:00:00

PILSLEY PARTY PLAYERS Alineación oficial del equipo 'PILSLEY PARTY PLAYERS' en el partido 2 - 4 Zak's Super Heroes Alineación oficial del equipo 'Zak's Super Heroes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
PILSLEY PARTY PLAYERS Alineación oficial del equipo 'PILSLEY PARTY PLAYERS' en el partido 6 - 1 Zak's Super Heroes Alineación oficial del equipo 'Zak's Super Heroes' en el partido
Es un cenizo 5.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PILSLEY PARTY PLAYERS

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 8 gràcies a la jugada de Niall Clarke, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Rudolph Beazer va donar a PILSLEY un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): PILSLEY va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Niall Clarke ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En David Walter va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Zak's Super Heroes

Goles Goles

  • 163 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al minut 9 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Michael Sims que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 163 Minuto 55 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 55 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Rudolph Beazer.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): En Rudolph Beazer donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 62 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66, un xut de Adam Coll des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Rudolph Beazer per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 47, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adam Wong de ZEN va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.