Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735488038

Liga 735488038 Información oficial sobre el partido 735488038 en Hattrick

02.06.2024 18:00:00

atmosphere Alineación oficial del equipo 'atmosphere' en el partido 5 - 0 Pagafantas Alineación oficial del equipo 'Pagafantas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
atmosphere Alineación oficial del equipo 'atmosphere' en el partido 2 - 1 Pagafantas Alineación oficial del equipo 'Pagafantas' en el partido
Tiene bastante suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,0 % 7,9 % 22,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atmosphere

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): atmosphere s'avançava al marcador al minut 10, després d'un rebot que va caçar en Shaun Johnson per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): atmosphere va aconseguir el 2 - 0 quan Sid Crawford va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Aaron Shelby arribés a peus de Maxwell Davies, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a atmosphere el 3 - 0.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Amb 85 minuts jugats, en Maxwell Davies va augmentar l'avantatge de atmosphere a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 115 Minuto 86 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 86 minuts de joc, Maxwell Davies, corrent com un esperitat, superà primer Dave Barton per velocitat, i després el porter posant el 5 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): atmosphere va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Maxwell Davies ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Leo Perry, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Dave Barton no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alexei Clarke estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benjamin Goodhew de atmosphere va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pagafantas

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 15 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Matthew Erskin va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 250 Minuto 28 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Thomas Megaw l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 252 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Mitch Harmison ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Pagafantas van seguir progressant per la banda dreta. Mitch Harmison va tenir la seva oportunitat al minut 52, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Mitch Harmison va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Bert Baldock.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Rowland Crook va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Bert Baldock no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Pagafantas va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 87 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Nrurl Riasat va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thomas Megaw de Pagafantas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.