Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735478125

Liga 735478125 Información oficial sobre el partido 735478125 en Hattrick

02.06.2024 18:00:00

The Bechelets Alineación oficial del equipo 'The Bechelets' en el partido 2 - 1 Liverpool Football Clubs Alineación oficial del equipo 'Liverpool Football Clubs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Bechelets Alineación oficial del equipo 'The Bechelets' en el partido 3 - 0 Liverpool Football Clubs Alineación oficial del equipo 'Liverpool Football Clubs' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Bechelets

Goles Goles

  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Bechelets, atacant per l'esquerra al minut 53, va aprofitar el magnífic llançament de Rocky Lynn per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Bechelets va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gary Reich des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mikey White va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Aaron Chalmers va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Bechelets ho intentava per la dreta per mitjà de Gary Reich, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jonathan Batten de Bechelets amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Liverpool Football Clubs

Goles Goles

  • 115 Minuto 72 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Gary Mantle de Liverpool va fer un bon esprint per escapar-se de Alistair Campbell i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Charlie Keen de Liverpool, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Liverpool va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Christopher Greaves va desviar el xut final de Stuart Swatman després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Wes Eastings va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Blaine Ramsden per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 61, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Elliott Piggott de Liverpool va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.