Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735446207

Liga 735446207 Información oficial sobre el partido 735446207 en Hattrick

09.06.2024 16:00:00

Sydendal BK Alineación oficial del equipo 'Sydendal BK' en el partido 0 - 2 -CW ALLSTARS- Alineación oficial del equipo '-CW ALLSTARS-' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sydendal BK Alineación oficial del equipo 'Sydendal BK' en el partido 1 - 0 -CW ALLSTARS- Alineación oficial del equipo '-CW ALLSTARS-' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sydendal BK

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): Folke Krarup hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jacob Povlsen havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

-CW ALLSTARS-

Goles Goles

  • 140 Minuto 10 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el CWA va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Toni Heinisuo aconseguint el 0 - 1.
  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Brion Linacre, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de CWA, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Mick Leonard va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CWA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Musa Amadi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Johannes Wichmann de CWA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.