Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735439098

Liga 735439098 Información oficial sobre el partido 735439098 en Hattrick

16.06.2024 16:00:00

FC KAOS piloterne Alineación oficial del equipo 'FC KAOS piloterne' en el partido 5 - 1 Pingo Boldklub! Alineación oficial del equipo 'Pingo Boldklub!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC KAOS piloterne Alineación oficial del equipo 'FC KAOS piloterne' en el partido 3 - 1 Pingo Boldklub! Alineación oficial del equipo 'Pingo Boldklub!' en el partido
Tiene suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,9 % 0,8 % 11,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC KAOS piloterne

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Corria el minut 22 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Børge Kloster, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 24 minuts, el tirador de faltes del piloterne va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jonas Magnussen, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Birger Lippert de piloterne va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 130 Minuto 41 (Gol de falta): El gol de falta de Agner Balle sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 41 i ampliar l'avantatge de piloterne a 4 - 0.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de piloterne a 5 - 1. Børge Kloster va rematar la jugada quasi sense angle.

Pingo Boldklub!

Goles Goles

  • 154 Minuto 62 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Michael Sivertsen va significar el 4 - 1 al minut 62.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Jon Falck va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ditlev Svinth va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 252 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Adam Fogh la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Boldklub! havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 68, quan un error defensiu va deixar Kai Jepsen completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Kai Jepsen va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Ernst Hying va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Ditlev Svinth.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Evan Hvid de Boldklub! la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Michael Sivertsen de Boldklub! es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Evan Hvid va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Boldklub! va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.