Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Minabo de Kiev F.C (778482) - demolution team (774422) » 73543591: T17/J12/VIII

Liga 73543591 Información oficial sobre el partido 73543591 en Hattrick

15.07.2006 15:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 12 / VIII.760 (54561)

cobos Alineación oficial del equipo 'cobos' en el partido 5 - 1 demolution team Alineación oficial del equipo 'demolution team' en el partido
Ignacio Magán (4') 1 - 0
Kamil Elit (11') 2 - 0
Abdullah Hamdan Mansur (36') 3 - 0
Simon Hachenburger (60') 4 - 0
4 - 1 Alfredo López (65')
Simon Hachenburger (67') 5 - 1
cobos Alineación oficial del equipo 'cobos' en el partido 5 - 1 demolution team Alineación oficial del equipo 'demolution team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cobos Alineación oficial del equipo 'cobos' en el partido 1 - 2 demolution team Alineación oficial del equipo 'demolution team' en el partido
Tiene mucha potra 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,4 % 59,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cobos

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Ignacio Magán va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de cobos.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de cobos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Kamil Elit progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Abdullah Hamdan Mansur, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a cobos.
  • 105 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Simon Hachenburger rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Abdullah Hamdan Mansur, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 4 - 0 a l'estadi!
  • 117 Minuto 67 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Iván Ares Fernández, que quasi sense aire va regalar la pilota a Simon Hachenburger de cobos, que, amb energies de reserva, va fer el 5 - 1. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en André Amado haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a cobos al minut 18.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Goran Dražić de cobos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Sánchez de cobos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

demolution team

Goles Goles

  • 150 Minuto 65 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del demolution sembla que dona bons resultats perquè al minut 65, Alfredo López va escurçar la diferència a 4 a 1 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): demolution va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 58 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): demolution van seguir progressant per la banda dreta. Guillermo Cavia va tenir la seva oportunitat al minut 69, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Vito Zanetti va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Charlie Vinbratt.