Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735423940

Liga 735423940 Información oficial sobre el partido 735423940 en Hattrick

14.07.2024 16:00:00

Joehandsome Alineación oficial del equipo 'Joehandsome' en el partido 1 - 1 Fc campus jimmi Alineación oficial del equipo 'Fc campus jimmi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Joehandsome Alineación oficial del equipo 'Joehandsome' en el partido 2 - 1 Fc campus jimmi Alineación oficial del equipo 'Fc campus jimmi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,1 % 3,2 % 17,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Joehandsome

Goles Goles

  • 110 Minuto 62 (Gol de falta): Al minut 62, Joehandsome van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Charlie Bay va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10, Charlie Bay quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 214 Minuto 36 (Ocasión de penalti): En Charlie Bay va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 36. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Torsten Kjærgaard va estar a punt de marcar al minut 48 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El Joehandsome va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Torsten Kjærgaard la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Johnny Abrahamsen del Joehandsome ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Fc campus jimmi

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al minut 9 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Georg Kragelund que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 Gustav Hundebøll va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Oluf Bjørn, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.