Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735400611

Liga 735400611 Información oficial sobre el partido 735400611 en Hattrick

25.08.2024 16:00:00

Basse's Helte Alineación oficial del equipo 'Basse's Helte' en el partido 1 - 7 AC Ullerslev II Alineación oficial del equipo 'AC Ullerslev II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Basse's Helte Alineación oficial del equipo 'Basse's Helte' en el partido 1 - 4 AC Ullerslev II Alineación oficial del equipo 'AC Ullerslev II' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,5 % 0,7 % 88,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Basse's Helte

Goles Goles

  • 113 Minuto 12 (Gol por la derecha): Després de 12 minuts de partit, George Krabbe igualava per Basses en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Basses va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Johnni Melson va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

AC Ullerslev II

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de William Kristensen va acabar en una passada genial cap al jugador de Ullerslev Vincent Djurhuus, que va marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 14, quan Nicolaj Bruun va posar els visitants Ullerslev per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 41 minuts quan Vincent Djurhuus va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 3 per a Ullerslev.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 53, Ullerslev va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser William Kristensen.
  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Ullerslev van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 5 mitjançant en Nicolaj Bruun.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Kevin Worm va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 6 per als visitants.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): Nicolaj Bruun va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Ullerslev i marcant el 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): William Kristensen quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Kåre Lindholm, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Frands Thyrring va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 75, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tonni Gaarslev de Ullerslev amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.