Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735389079

Liga 735389079 Información oficial sobre el partido 735389079 en Hattrick

01.09.2024 16:00:00

Vejle BK Forever Alineación oficial del equipo 'Vejle BK Forever' en el partido 0 - 1 Dons Tropper Alineación oficial del equipo 'Dons Tropper' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vejle BK Forever Alineación oficial del equipo 'Vejle BK Forever' en el partido 2 - 0 Dons Tropper Alineación oficial del equipo 'Dons Tropper' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vejle BK Forever

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): Peder Tryk hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Antero Kihlström havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Julius Rasmussen estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Leon Klinting, als 70 minuts, va fallar per ben poc.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 72 minuts, en Giuseppe Deturres no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Forever Akmal Guci quasi va assolir l'empat al minut 74 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Dons Tropper

Goles Goles

  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Cor Goossen va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Tropper van sortir al contraatac amb encert al minut 38, però Carlos Sevilleja no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): Tropper van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 73 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Carlos Sevilleja no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Tropper sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Haiko Wilmig, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 75 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vanni Brienza de Tropper la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.