Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735383557

Liga 735383557 Información oficial sobre el partido 735383557 en Hattrick

07.07.2024 16:00:00

The Reds F.C Alineación oficial del equipo 'The Reds F.C' en el partido 2 - 1 KEHLET IF Alineación oficial del equipo 'KEHLET IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The Reds F.C Alineación oficial del equipo 'The Reds F.C' en el partido 2 - 2 KEHLET IF Alineación oficial del equipo 'KEHLET IF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,8 % 34,0 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Reds F.C

Goles Goles

  • 124 Minuto 27 (Gol de penalti): Reds va posar-se per davant 1 - 0 al minut 27, quan Bogusław Perka va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Augustin Claesson va incrementar l'avantatge de Reds amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del KEHLET. La jugada d'estratègia del Reds per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mels Vermaesen va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Calvin Mullins va rematar alt.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Rene Ebejer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Björn Amsberg va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Reds ho intentava per la dreta per mitjà de Soumendra Mukherjee, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

KEHLET IF

Goles Goles

  • 152 Minuto 66 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Peitsa Hyssy de KEHLET després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Milan Rogić no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Marius Şuma estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Rich Wilhite quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.