Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735375810

Liga 735375810 Información oficial sobre el partido 735375810 en Hattrick

02.06.2024 16:00:00

Bend Overs FC Alineación oficial del equipo 'Bend Overs FC' en el partido 2 - 3 Zorglub Revenger Alineación oficial del equipo 'Zorglub Revenger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bend Overs FC Alineación oficial del equipo 'Bend Overs FC' en el partido 2 - 1 Zorglub Revenger Alineación oficial del equipo 'Zorglub Revenger' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,2 % 1,3 % 13,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bend Overs FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Passat el minut 23 de joc, Jacek Jawor facilitava les coses al Overs amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Vecit Köktaş va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Zsombor Sztojanov va estar a punt d'empatar per a Overs quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Mariusz Konowalczyk va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Kristóf Mogyorósi va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Gino Bordin hauria d'haver estat gol al minut 75 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Zorglub Revenger

Goles Goles

  • 190 Minuto 6 (Gol de falta): En Cícero Faro Neves va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-1.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Amb 34 minuts jugats, Aleksandar Nedeljković de Revenger va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Revenger agafava avantatge al minut 41 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Johan Worm amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Revenger va estar a punt de marcar quan Aleksandar Nedeljković va fer una passada impressionant a Cícero Faro Neves, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Després de 22 minuts, Eraldo Nucci va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Essa Rizk va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 35 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 35 per Eraldo Nucci va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cícero Faro Neves de Revenger va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Cícero Faro Neves va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.