Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735374295

Liga 735374295 Información oficial sobre el partido 735374295 en Hattrick

01.09.2024 16:00:00

Toppers UN Alineación oficial del equipo 'Toppers UN' en el partido 4 - 1 Caukstrup FC Alineación oficial del equipo 'Caukstrup FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Toppers UN Alineación oficial del equipo 'Toppers UN' en el partido 2 - 1 Caukstrup FC Alineación oficial del equipo 'Caukstrup FC' en el partido
Tiene suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,2 % 5,0 % 19,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toppers UN

Goles Goles

  • 141 Minuto 4 (Gol de contra por el centro): Toppers va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 4, quan Alex Øland, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alex Øland va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. César Viegas es va introduir dins la defensa central al minut 47, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Toppers pel centre va donar un gran resultat: el gol de Christodoulos Venos va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Alex Øland, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Caukstrup FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 51 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 51, el jugador visitant Finn Christoffersen va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3 de partit, Ernst Ravn quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): El Caukstrup creava perill des de la dreta al minut 10, però en Ronni Andreassen, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Marco Ingerslev desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Regner Castberg no va ser aprofitada per en Marco Ingerslev que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 70 en Finn Christoffersen va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Ronni Andreassen va impedir que reduïssin les diferències al marcador.