Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735369094

Liga 735369094 Información oficial sobre el partido 735369094 en Hattrick

09.06.2024 23:40:00

OroNegro FC Alineación oficial del equipo 'OroNegro FC' en el partido 1 - 4 SharkJuju Alineación oficial del equipo 'SharkJuju' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
OroNegro FC Alineación oficial del equipo 'OroNegro FC' en el partido 0 - 5 SharkJuju Alineación oficial del equipo 'SharkJuju' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OroNegro FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 60 (Gol de contra por el centro): Dumitru Grosariu va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, OroNegro, al minut 60. El marcador va canviar a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): OroNegro va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 39 que Benno Napetschnig no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Jumber Girgvliani va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 73 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jaimy du Breuil de OroNegro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SharkJuju

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador de SharkJuju Emirhan Göze va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 14 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Rubén Mancilla, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 52 de partit va donar a SharkJuju l'avantatge per 0 - 3. Elias Voges en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): 莫 (Mo) 道阳 (Daoyang) va aprofitar un error defensiu al minut 76, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a SharkJuju.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de SharkJuju la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Julio César Romo es va quedar sol davant del porter, al minut 40. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Bertrand Gadenne al minut 59, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Jan Tofte de SharkJuju va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jan Tofte va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.