Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735353547

Liga 735353547 Información oficial sobre el partido 735353547 en Hattrick

21.07.2024 23:40:00

dream-team64 Alineación oficial del equipo 'dream-team64' en el partido 1 - 1 Real Patacon Alineación oficial del equipo 'Real Patacon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
dream-team64 Alineación oficial del equipo 'dream-team64' en el partido 0 - 1 Real Patacon Alineación oficial del equipo 'Real Patacon' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dream-team64

Goles Goles

  • 105 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 36, Ken Swanwick va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Vili Hernberg, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 11 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Luigi Zwimpfer gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de dream-team64 va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mustafa Gergöz, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de dream-team64 va anar a parar a la dreta de l'atac on en Adrian-Andrei Dirinea, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Vili Hernberg va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de dream-team64 que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Real Patacon

Goles Goles

  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 70 minuts Laurín Gatica va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Patacon la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sascha Zeiler, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Markus Milanic.