Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735351753

Liga 735351753 Información oficial sobre el partido 735351753 en Hattrick

21.07.2024 21:50:00

BaronRojo Alineación oficial del equipo 'BaronRojo' en el partido 2 - 3 Kaiser FC. Alineación oficial del equipo 'Kaiser FC.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BaronRojo Alineación oficial del equipo 'BaronRojo' en el partido 3 - 1 Kaiser FC. Alineación oficial del equipo 'Kaiser FC.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BaronRojo

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Eduardo Vilchez, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del BRO se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 10.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): El gol de falta de Damián Varela sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 74 i ampliar l'avantatge de BRO a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Eduardo Vilchez de BRO va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Román de BRO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Kaiser FC.

Goles Goles

  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Jacinto Collados va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Ka va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 83.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 en Joel Araujo va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 173 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Leopoldo Pachamé que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Oswaldo Martel, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Erasmo López no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Jacinto Collados al minut 11 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 67, en un 1 contra 1 amb el porter, però Oswaldo Martel va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Valmore Acacio des de l'esquerra.
  • 289 Minuto 85 (Ocasión evento especial): En Bruno Bruzual, al minut 85 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Andrés Isturiz el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.