Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735351728

Liga 735351728 Información oficial sobre el partido 735351728 en Hattrick

09.06.2024 21:50:00

F.C.REAL MILAN Alineación oficial del equipo 'F.C.REAL MILAN' en el partido 5 - 1 Borussia Overseas Alineación oficial del equipo 'Borussia Overseas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C.REAL MILAN Alineación oficial del equipo 'F.C.REAL MILAN' en el partido 4 - 1 Borussia Overseas Alineación oficial del equipo 'Borussia Overseas' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.REAL MILAN

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): F.C.REAL prenia la batuta de l'encontre al minut 24, quan en Harry Naveda va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Amb 53 minuts jugats, en Harry Naveda va augmentar l'avantatge de F.C.REAL a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Carlos Trujillo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 62, Renato Hincapié va pentinar un córner cap al segon pal que Carlos Trujillo va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de F.C.REAL va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Renato Hincapié progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): El F.C.REAL va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 8, però en Alcibíades Lobo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Carlos Trujillo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Harry Naveda.

Borussia Overseas

Goles Goles

  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): El 4 - 1 el va apuntar al seu compte particular Iván Molaya de Borussia després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 7, quan en Giovani Sanoja va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Atilio Risquez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Esteban Peralta, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 260 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Giovani Sanoja, al minut 32 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 252 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Borussia va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 58 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Iván Molaya la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Borussia havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.