Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735343886

Liga 735343886 Información oficial sobre el partido 735343886 en Hattrick

09.06.2024 21:55:00

Axel Ray Alineación oficial del equipo 'Axel Ray' en el partido 2 - 2 Honduras Devils Alineación oficial del equipo 'Honduras Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Axel Ray Alineación oficial del equipo 'Axel Ray' en el partido 1 - 1 Honduras Devils Alineación oficial del equipo 'Honduras Devils' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,5 % 3,5 % 18,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Axel Ray

Goles Goles

  • 190 Minuto 53 (Gol de falta): Al 53 minuts, El Axel va fer el 1-1. En 麦 (Mai) 嘉栋 (Jiadong) va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, Néstor Aristizabal va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 12 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Albano Landaeta quasi empata el partit per a Axel, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 208 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Leonid Fratina de Axel va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en 麦 (Mai) 嘉栋 (Jiadong) que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 el Axel va posar setge sobre la defensa central visitant però en 麦 (Mai) 嘉栋 (Jiadong) no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Sebastián Carvajal del Axel ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Awkiyupanki Collados de Axel va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 麦 (Mai) 嘉栋 (Jiadong) de Axel la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Raúl Pezo de Axel va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Honduras Devils

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): El Honduras era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en César Zokora va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 170 Minuto 83 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Milovan Popović al minut 83 va permetre a Honduras prendre avantatge per 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rómulo Jiménez.