Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735334817

Liga 735334817 Información oficial sobre el partido 735334817 en Hattrick

23.06.2024 22:50:00

RAMGSFC Alineación oficial del equipo 'RAMGSFC' en el partido 3 - 2 Berlín Llanos Alineación oficial del equipo 'Berlín Llanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RAMGSFC Alineación oficial del equipo 'RAMGSFC' en el partido 2 - 2 Berlín Llanos Alineación oficial del equipo 'Berlín Llanos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,3 % 37,4 % 31,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RAMGSFC

Goles Goles

  • 190 Minuto 43 (Gol de falta): En Raúl Monsalve va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-0.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): RAMGSFC va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Paulino Hishara, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Guillermo Ayarza que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 190 Minuto 83 (Gol de falta): En Raúl Monsalve conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 3-2

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Paulino Hishara va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 40 per blocar una centrada d'en Horacio Hinostroza va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de RAMGSFC.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Raúl Monsalve va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55, Guillermo Ayarza arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marciano Manco de RAMGSFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Berlín Llanos

Goles Goles

  • 105 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Christopher Balbuena rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Parko Reynoso, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 77, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Bonifacio Márquez es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Bonifacio Márquez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Berlín va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Justo Raygada va quedar-se sol davant el porter 宣行 (Nobuyuki) 石川 (Ishikawa), però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Bonifacio Márquez quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Luis Alberto Vigil va fer una jugada per la banda esquerra, però 宣行 (Nobuyuki) 石川 (Ishikawa) va aturar el seu xut.
  • 270 Minuto 60 (Ocasión de falta): Frank Coronado va xutar magistralment una falta al minut 60 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Heeren de Berlín la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Augusto Centenaro de Berlín va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.