Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735326298

Liga 735326298 Información oficial sobre el partido 735326298 en Hattrick

09.06.2024 22:50:00

Cus Alineación oficial del equipo 'Cus' en el partido 4 - 1 CF Barcelona Club Alineación oficial del equipo 'CF Barcelona Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cus Alineación oficial del equipo 'Cus' en el partido 2 - 0 CF Barcelona Club Alineación oficial del equipo 'CF Barcelona Club' en el partido
Tiene suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cus

Goles Goles

  • 111 Minuto 12 (Gol por el centro): Ramón José Garaicoa s'emportà una gran ovació del públic local al minut 12, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): En Ernesto Farah entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Cus, un peu providencial d'en Eduardo Palomino va situar el 2-1 al panell digital.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Gianfranco Tincopa de Cus va fer un bon esprint per escapar-se de Simeón Huaranca i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 1. Tot un espectacle!
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Túpac Saavedra va incrementar l'avantatge de Cus amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 49 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Cus sortien al contraatac. La falta llançada per Túpac Saavedra va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Alonso Luna de Cus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CF Barcelona Club

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Barcelona va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 4. Miguel Paiba va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 48 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Barcelona va ser a punt de marcar al minut 48, quan el seu jugador Bernardo Del Castillo va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Heimo Bubolz de Barcelona es va emportar una amonestació al minut 8 per provocar un rival.