Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 735313821

Liga 735313821 Información oficial sobre el partido 735313821 en Hattrick

30.06.2024 22:30:00

Mimir Fc Alineación oficial del equipo 'Mimir Fc' en el partido 3 - 0 Super Carlos Alineación oficial del equipo 'Super Carlos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mimir Fc Alineación oficial del equipo 'Mimir Fc' en el partido 3 - 1 Super Carlos Alineación oficial del equipo 'Super Carlos' en el partido
Tiene un resultado normal 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mimir Fc

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Passats 14 minuts, Rubén Fernando Firpo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Mimir es posava per davant!
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Carlos Siré es va introduir dins la defensa central al minut 29, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Mimir va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Benjamín Broglio va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): Al minut 34, Roberto Ortuño gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 234 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Al minut 35 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Roberto Ortuño, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 205 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Ignacio Perez de Mimir va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Manuel de Castellet al minut 55 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El Mimir ho intentava per la dreta per mitjà de Hernán Miranda, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel de Castellet de Mimir es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.

Super Carlos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Carlos van sortir al contraatac amb encert al minut 36, però Emmanuel Milnitsky no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.